06 20/623-9691 info@evajarabik.hu

Rólam

Jarabik Éva

Természetgyógyász, kineziológus, coach, pedagógus

 

Kamaszkorom önmegismerő útkeresése során faltam a spirituális, vallási és mindenféle könyveket, regényeket. Rájöttem, hogy milyen sok gátlás, félelem és görcs van bennem, ami megakadályoz abban, hogy az legyek, aki valóban, természetemnél fogva vagyok. Az igazi önmagam.

Ezért 20 éves korom körül elkezdtem megismerni, felfedezni a lényemet körülvevő héjat és lefejteni magamról. Kerestem önmagam, világot jártam, 5 évig éltem külföldön Ausztráliában, Angliában és Spanyolországban.

Ekkor találkoztam a kineziológiával és a Reiki energiával. Ez utóbbit hamarosan megtanultam használni magamon és másokon is, Reiki mester lettem.

Pár évvel később a kineziológia módszerét is elsajátítottam, amit évekig használtam magamon és elvégeztem az akkor fellelhető összes One Brain tanfolyamot és kurzust. A tudásvágy továbbra is bennem maradt. 2018-ban hangtál terápiát és metamorf masszázst tanultam, 2020 február óta pedig coachként is tevékenykedem.

Gyerekek

Amikor a gyerekeim megszülettek, akkor jöttem rá, hogy értek a gyerekek nyelvén és szívesen foglalkozom velük.

Óvodapedagógusi és zeneóvodai foglalkozásvezetői diplomákat szereztem és tevékenykedek azóta pedagógusként is.

Az óvónői hivatás befejezése után az angol nyelvet oktatom játékos formában és zenei képességfejlesztést végzek a gyerekeknek.

Az önismeret útja hosszú és visszafordíthatatlan.

Az évek során egyre több korlátunkat ismerjük fel, és haladjuk meg, ez által válunk folyamatosan egyre korlátlanabbá. Nagyobb távlatokból látunk rá magunkra és az életünkre.

Ebben szeretnék a segítségedre lenni.

Én holisztikusan látlak, látom a lehetőségeidet, tehetségeidet, amiket te most talán nem veszel észre magadon.

Megmutatom neked ezeket és fogom a kezed, végig kísérlek az általad választott önismereti úton. Támogatást nyújtok számodra, hogy elérd a kitűzött céljaidat. Mert együtt könnyebb.